2

PERSONLIG SHOPPING & STILRÅDGIVNING

Vi inleder med en intervju i City eller i min lounge i Sollentuna Centrum för att jag ska få en bild av vem du är, vilken stil du har i dagsläget samt vilka förväntningar du har på vårt samarbete. Därefter förbereder jag inför vårt nästa möte genom att välja ut kläder och accessoarer som jag tror passar din stil och din personlighet.

Jag utgår ifrån dina behov och skräddarsyr upplägget helt anpassat efter dina förutsättningar.

Du får mina ärliga stilriktiga råd helt anpassade efter din personlighet, färg- och form. Det allra viktigaste är att du själv trivs, känner dig bekväm och vacker i din klädstil.

Målet är att din garderob skall innehålla de kombineringsbara byggstenarna kompletterade med unika accessoarer som framhäver din personlighet.

Din basgarderob skall vara långsiktig både mode- stil och kvalité mässigt. Den skall fungera både till jobb, fritid, finare tillfällen och till resor.

Då jag arbetar som personal shopper hos Sollentuna Centrum och även som frilansande personlig stylist har jag flexibiliteten att erbjuda dig ett upplägg som är anpassat till väldigt olika budgetar och önskemål-  högexklusivt eller lägre budget.

Personal shopping i Sollentuna Centrum: 1250 kr inkl. moms. 3,5 tim ingår.

Personlig stylist/personlig shopping  i City:

Lilla paketet 3 tim inkl. 1 tim förarbete, 2100 kr inkl. moms.

Mellanpaketet 4 tim inkl. 1 tim förarbete, 2800 kr inkl moms.

Stora paketet 6 tim inkl. 1 tim förarbete 4200 kr inkl moms.